Accès directe a: Contingut » | Navegació principal »


Notícies

Presentació de la novel·la "La Bellesa és al carrer", d'en Ramon Pouplana

Dilluns 21 de febrer

labellesacar

Des de l'Espai Putxet ens plau donar l'enhorabona a Ramon Pouplana, artista polifacètic del barri per la recent edició de la seva novel·la "La bellesa és al carrer".

El veí i fotògraf, Ramon Pouplana col·labora habitualment a l'Espai Putxet com a professor de fotografia, en aquesta novel·la narra les vides paral·leles de dos amics d'escola, que van a la recerca de la seva llibertat individual i col·lectiva, amb el rerefons del Maig del 68 a París. Un d'ells es matricula a l'Institut del Teatre de Barcelona, on reviu records dolorosos d'adolescència, confrontant ficció i sentiments. L'altra es trasllada a París, on va per estudiar fotografia. Allà viurà la revolta social del Maig del 68 fotografiant i combatent pels carrers de la ciutat amb la Christinne, una estudiant de Sociologia de Nanterre.

Presentació de la novel·la a càrrec de l'autor el dia 21 de feber, a les 18.30 h a la Biblioteca Camp de l'Arpa

Més informació

Ramon Pouplana és llicenciat en Història i Teoria de l'Art i professor de la Universitat de Barcelona. Ha dirigit diversos espectacles teatrals, ha exercit de col·laborador periodístic en diverses revistes, ha presentat diverses exposicions fotogràfiques individuals, i també autor d’obres teatrals.

Taller Fotografia retrat | Dimecres 2, 9, 16 i 23 de febrer a les 17.30 h


Accès directe a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »