Accès directe a: Contingut » | Navegació principal »


Notícies

El Putxet batega de nou!

Dilluns 28 de setembre

putxet octubre

Al casal de barri la cultura no s'atura i aquest mes d'octubre reprenem les activitats i les propostes culturals amb més força que mai!

Aquest mes d'octubre us proposem que gaudiu en família de l'espectacle familiar "La memòria de l'aigua" i que bellugueu els peus al ritme del millor rhythm-and- blues amb "Wax & Boogie". A més el calendari festiu no s'atura, així que per als més menuts hem preparat una divertida tarda de manualitats per celebrar la Castanyada i desenvolupar la seva creativitat. I si el que t'agrada és l'art, podreu visitar l'exposició en línia "Homo Sapiens", participar del taller d'StreetPhoto o gaudir de les pintures de Montserrat Boada a la mostra "colors del món".

Adaptar-nos al moment actual i oferir les activitats amb les màximes garanties de seguretat ha estat la nostra prioritat i és per això que algunes de les propostes s'adapten a nous formats, com ara, l'emissió dels concerts en streaming, la publicació de les exposicions en línia o la programació dels espectacles infantils a l'aire lliure.

Més informació

Per a qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres al 934186035 o escriu a espaiputxet@espaiputxet.com

 

Dona un cop d'ull al programa
                🠯🠯🠯


Accès directe a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »