Accès directe a: Contingut » | Navegació principal »


Notícies

Al Casal de Barri Espai Putxet estrenem identitat gràfica!

Dilluns 21 de març

Novaidentitat43

Comencem una nova etapa!

Portem ja algun temps treballant per a poder estrenar una nova imatge que ens identifiqui com a equipament cultural i de barri. Volem que la nostra forma d’entendre el Casal de Barri Espai Putxet es reflecteixi en com ens comuniquem a través de les xerxes socials, el web, els butlletins, etc.

Què volem dir? Qui som? Cap a on mirem?

Per sobre de tot volem ser un model proper i donar atenció personalitzada a tothom qui arriba al casal, generar vivències compartides entre els veïns i veïnes del barri. Ens encanta fomentar la cultura i fer-la accessible per continuar aprenent, gaudint i creant cada dia. Veiem que el talent artístic d’aquest barri és molt potent, i per això desitgem donar suport tant de manera individual com col·lectiva per tal d’enriquir-nos personalment i generar espais de possibilitats i aprenentatge.

La vostra implicació i participació és fonamental per a la vida del casal, i entre totes obrim espais de diàleg, reflexió i debat que ens donen l’oportunitat d’expressar-nos i compartir de manera positiva el què som amb els altres.

Tenim la intenció de contribuir d’alguna manera a la satisfacció de les vostres inquietuds, despertar la curiositat i sorprendre-us amb les activitats que fem gràcies a la vostra col·laboració, per tal de generar al nostre entorn un espai amable, compromès amb el medi ambient, l’art i ciutadania. Esperem que us agradi!


Accès directe a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »