Accès directe a: Contingut » | Navegació principal »


Propostes per passar el confinament!

putxetacasa

Som conscients de les dificultats que aquesta situació suposa i dels reptes que tots estem travessant a les nostres llars, és per això que l'equip del Casal de barri estem treballant per seguir al vostre costat, teixint comunitat i fent barri. M'entres duri aquest episodi, incrementarem la nostra activitat a les xarxes i treballarem per oferir-vos tota mena de continguts per cuidar des de casa de la vostra salut, gaudir de la cultura, o passar una estona divertida amb els infants.

 

PROPOSTES:

#PutxetSalut
Seguiu a les nostres xarxes el hasthtag #PutxetSalut, compartirem diferents informacions relacionades amb la salut i recomanacions del centre d'atenció primària per gaudir d'un confinament saludable.

#Putxetacasa
Aquests dies la xarxa s'omple de propostes per continuar gaudint de tot allò que ens agrada sense sortir de casa. Seguint el hashtag #putxetacasa hi trobareu propostes per continuar en forma, gaudir de la cultura o passar una bona estona amb els infants.

Vols compartir les teves vistes?
Hem trobat la forma de sortir a passejar pel barri sense sortir de casa, t'hi apuntes?

Us convidem a tots els veïnes i veïns del Putxet a què ens feu arribar fotografies de les vistes que teniu a les vostres finestres i balcons. Així entre tots podrem continuar gaudint del barri! Només cal que ens feu arribar les vostres imatges a través de les xarxes socials o per correu electrònic a espaiputxet@espaiputxet.com i nosaltres les publicarem al facebook i a l'intigram del centre sota el hashtag #VistesPutxet.

Segueix les nostres propostes a les xarxes socials:

Facebook: https://www.facebook.com/EspaiPutxet

Instagram: https://www.instagram.com/casaldebarriespaiputxet

 

Accedeix ràpidament a totes les propostes

⬇️⬇️⬇️

Divendres 3 de juliol

Dilluns 29 de juny

Dijous 18 de juny

Dijous 11 de juny

Dijous 4 de juny

Dijous 28 de maig

Dijous 7 de maig

Dijous 30 d'abril

Dijous 23 d'abril

Dimarts 21 d'abril

Dilluns 20 d'abril

Dimarts 14 d'abril

Dimecres 8 d'abril

Dilluns 6 d'abril

Dijous 2 d'abril


Accès directe a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »