Accès directe a: Contingut » | Navegació principal »


Crea Putxet

CreaPutxet


El cicle Crea Putxet és una oportunitat per descobrir el talent creatiu del nostre barri i gaudir de diferents propostes relacionades amb l'art. Enguany comptem amb la participació de diferents artistes locals, que gràcies al seu talent creatiu ens aproparan al món de l’art. No hi podeu faltar, els tallers creatius i les exposicions us hi esperen!

Més informació

Activitats programades:

Visita guiada al taller BunkerType
El dijous 7 d’octubre, a les 18 h
Lligat a la docència i dissenyador gràfic de formació, Jesús Morentin va iniciar el 2009 un projecte d’investigació i recuperació d’antics mètodes d’impressió tradicional amb processos íntegrament manuals utilitzant tipografies de plom i fusta i va crear el seu propi estudi-taller, BunkerType, un dels tallers més singulars del barri del Putxet. En aquest espai únic descobrireu com l’art, el disseny i les tècniques d’impressió manuals  acompanyen el dia a di

a de l’artista.
A càrrec de Jesús Morentin - www.bunkertype.com

Taller obert de Street Foto
Els dijous, a les 18 h, del 14 al 28 d'octubre
Un taller pràctic per descobrir la fotografia de retrat i de carrer. De la mà del fotògraf Ramon Pouplana treballarem una mirada oberta del nostre entorn i aprendrem a retratar activitats i personatges quotidians. Al llarg de les tres sessions revisarem els conceptes bàsics de la metodologia, la tècnica fotogràfica més apropiada per captar imatges al carrer i com posar-ho en pràctica.
A càrrec de Ramon Pouplana


Inicia’t a l’urban sketching, sortim a dibuixar!
Dissabte 16 d’octubre, a les 10 h
T'agradaria aprendre a dibuixar el teu entorn de forma fàcil i ràpida? Participa en aquesta sortida d'urban sketching i gràcies a les artistes Montse Boada i Montserrat Calvet descobriràs el plaer de sortir a dibuixar i capturar el teu entorn en una llibreta o quadern de dibuix. Aquarel·la, llapis, retoladors... tria la tècnica que més t'agradi i comença a dibuixar!
A càrrec de Montse Boada i Montserrat Calvet


Espectacle infantil: Aquarel·la
Dissabte 23 d’octubre, a les 12 h
(Per a més informació consulta l’apartat “ACTIVITATS FAMILIARS”)
A càrrec de la companyia de teatre Fes-t’ho com vulguis

Aprèn a fer collage artístic
Dimecres, 17 de novembre a les 18h
La composició, el color i l'atenció al detall són alguns dels elements claus per elaborar un bon collage, gràcies a l'experiència de l'artista Marta Rourich, aprendrem tots els secrets d'aquesta tècnica i elaborarem farem les primeres passes en el collage artístic emprant diferents tècniques i materials. Una oportunitat per descobrir l'art des de dins, apte per a tothom!
A càrrec de Marta Rourich

Informacio addicional

Reserva la teva invitació a: https://bit.ly/39ikJcd

Dimecres 17 de novembre

Dissabte 23 d'octubre

Dissabte 16 d'octubre

Dijous 14 d'octubre


Accès directe a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »