Accès directe a: Contingut » | Navegació principal »


Cicle de Salut Mental

Cicle de salut mental 2022

Enguany tornem a col·laborar amb el Fòrum de Salut Mental i Addiccions, amb motiu de la setzena edició del projecte de ‘Parelles artístiques, experiències creatives per a la salut mental’, el qual facilita que les persones puguin gaudir de l’art com una forma d’expressió i creixement de manera que impacti positivament en el seu benestar. L’art permet donar una visió diferent per expressar les emocions i sentiments, alliberar i entendre el patiment d’una manera més fluida i transformar-lo en imatges, colors, línies, formes i figures, formes, moviments sense sancions ni perjudicis.

EXPOSICIÓ
“Parelles artístiques”
Del 10 al 25 de novembre
Inauguració i visita guiada: dijous 10 de novembre, a les 18 h
Les obres exposades són el resultat d’un procés creatiu format per dos artistes, un dels quals està vinculat a recursos de salut mental en la disciplina artística de pintura.
Organitza: Osonament, CPF Alterarte i Forum de Salut Mental i Addiccions. Col·labora: Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA. Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya

TALLER OBERT
"Crea amb una parella artística"
Dijous 17 de novembre, a les 17 h
Formarem part d’un procés de creació d’una peça artística en parella. Això ens permetrà experimentar durant un dia quins objectius té, com funciona i quins beneficis aporta al benestar emocional el projecte de ‘Parelles artístiques, experiències creatives per a la salut mental’.
A càrrec d’Osonament, CPF Alterarte i Forum de Salut Mental i Addiccions

Reserva la teva plaça

CINEFÒRUM

‘La pintora y el ladrón’ (The Painter and the Thief )
Dimecres 23 de novembre, a les 18 h
Aquest documental narra l’extraordinària història d’amistat entre la pintora hiperrealista Barbara Kysilkova i un dels lladres, Karl-Bertil Nordland, que li han robat sense deixar rastre, dues de les seves obres exposades en una galeria d’Oslo en plena llum del dia.
Coorganitza:  Osonament, CPF Alterarte i Fòrum de Salut Mental i Addiccions

Reserva la teva plaça

---------------------------------

INSCRIPCIONS ONLINE A LES ACTIVITATS DE L'ESPAI PUTXET:

->AQUÍ<-

Dimecres 23 de novembre

Dijous 17 de novembre

Dijous 10 de novembre


Accès directe a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »